Tijdens de erediensten is er voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kindernevendienst in de consistorie bij de kerk.
Ook tijdens de diensten "voor jong en oud" zijn we in de kerk aanwezig.
De leiding van de kindernevendienst is vanaf 9:15 aanwezig.
Ook kinderen van gasten zijn natuurlijk van harte welkom.
Meer informatie over de zondagsschool bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bankrelatie: NL 71 RABO 0373 7309 50

Evenals voorgaande jaren doet de leiding van de kindernevendienst een beroep op u om, door middel van een financiële bijdrage, het werk van de kindernevendienst door te kunnen laten gaan. Elke zondagochtend is er tijdens een deel van de kerkdienst voor de kinderen tot en met 12 jaar kindernevendienst in de consistorie. Behalve in de maand december, dan gaan de kinderen naar het Kruispunt om de kerstviering voor te bereiden. We gebruiken hierbij  de methode ‘Vertel het maar’.

Kinderen die afscheid nemen van de kindernevendienst krijgen een liedboek aangeboden, en ook tijdens de jaarlijkse kerstviering op 2e Kerstdag tijdens de kerkdienst, krijgt ieder kind een boekje. Daarnaast gebruiken we materialen als papier, stiften, kleurpotloden, lijm, plakboeken, enz. Dit alles moet worden betaald uit onze inkomsten. Draagt u het zondagsschoolwerk een warm hart toe en wilt u ons steunen, dan kunt u uw bijdrage in de bijgevoegde envelop in de hiervoor bestemde bus in de kerk doen. U mag ook even bellen, dan komen we de envelop bij u ophalen. Wilt u een gift overmaken dan kan dit op rekeningnummer  NL71RABO03730950 t.n.v. CvK Herv. Gem. Vlagtwedde inzake Zondagsschool. Bij voorbaat willen wij u alvast heel hartelijk bedanken voor uw gaven!

Met vriendelijke groet, namens de leiding van de kindernevendienst, Wenda Niemeijer

Over een paar weken is alweer kerst en met de kinderen zijn we inmiddels al begonnen om van de kerstviering weer samen iets moois te maken. Net als andere jaren wordt er al geoefend met het leren van liedjes, kleine toneelstukjes en gedichtjes. We zouden het fijn vinden als alle kinderen de komende weken tijdens de kerkdiensten in het Kruispunt aanwezig kunnen zijn, zodat we met elkaar goed kunnen oefenen voor de kerstviering. Het thema van kerstviering is Brood in Bethlehem. De verhalen gaan de komende weken over Ruth.

2 december:              Ruth 1 Is er wel brood in Bethlehem
9 december:              Ruth 2            Oogsten in het veld van Bethlehem
16 december:           Ruth 3            Verlosser in de nacht
23 december:           Ruth 4            Davids geslacht komt uit Bethlehem

NB! De kinderen worden van 2 t/m 23 december tijdens de diensten in het Kruispunt  verwacht i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstvieringen.

Op tweede kerstdag hopen we samen met de gemeente onze kerstviering te vieren in de kerkdienst. Hierbij is iedereen van harte welkom. Tijdens deze dienst is er oppasdienst in de consistorie.  Op 6 januari start de kindernevendienst weer tijdens de diensten. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Een hartelijke groet namens de leiding van de kindernevendienst,
Wenda Niemeijer

Copyright © 2016-2018 Hervormde Gemeente Vlagtwedde. All Rights Reserved.