Het is al bijna weer zover; het Startweekend , waarin we starten met het winterwerk, staat voor de deur. Er staan weer leuke dingen op het programma dat op zaterdagmiddag zo rond 14.00u. zal beginnen bij de boerderij van de familie Joling in Veele. Voor de jongere kinderen is er een vossenjacht en de tieners gaan kanoën. Vanaf 15.00 uur kunt u meedoen aan een fietstocht, u hoeft zich hiervoor niet op te geven. Aan het eind van deze middag wordt er, net als voorgaande jaren, een heerlijke barbecue georganiseerd voor alle gemeenteleden! Dat is toch echt super gezellig met elkaar!

Opgeven kan via de losse flyers in deze Wegwijzer, welke u in de kerk kunt inleveren. En mocht u dat vergeten zijn dan kunt u bellen met Anita Bessembinders(06 11922615). U kunt zich tot 9 september opgeven.

Zondagmorgen 15 september gaan we, na de kerkdienst, samen koffie drinken in het Kruispunt en kunnen we genieten van zelfgebakken taarten welke door een aantal gemeenteleden gemaakt zijn. Het belooft weer een gezellig weekend te worden. U komt toch zeker ook?!

 

Van de Startweekendgroep

Copyright © 2016-2019 Hervormde Gemeente Vlagtwedde. All Rights Reserved.