Over een kleine twee weken begint de actie kerkbalans 2023.

Mede dankzij de opbrengst van kerkbalans kunnen we de kerk blijven laten bestaan.

Help mee en geef aan uw eigen kerk wat u kunt missen.

Het is een bijzondere tijd. He leven is voor ons allemaal duurder geworden, en zo ook voor ons als kerkelijke gemeente. De onderhoudskosten en vooral de energiekosten zijn vreselijk hoog. Daarom nemen wij nu ook weer de vrijmoedigheid om u te vragen hier rekening mee te houden bij de toezegging van uw gift aan kerkbalans 2023,

HELP!!

Op onze oproep in de vorige wegwijzer om nieuwe vrijwilligers zijn géén reacties gekomen. Uw/jouw hulp kan niet gemist worden bij het in stand houden van de gemeente! Mocht u zich alsnog geroepen voelen om ook hier uw steentje bij te dragen, neem dan contact op met één van de kerkrentmeesters, of via de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Of loop gewoon binnen op 16 januari in ’t kruispunt.

 

We vragen de vrijwilligers om de enveloppen voor kerkbalans 2023 op D.V. maandag 16 januari vanaf 19:00 uur in ’t Kruispunt op te halen.  De week erna, op D.V. donderdag 26 januari kunnen de antwoordenveloppen vanaf 19:00 uur weer worden ingeleverd, eveneens in ’t Kruispunt.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw inzet en uw gaven!

De kerkrentmeesters.

Copyright © 2016-2021 Hervormde Gemeente Vlagtwedde. All Rights Reserved.